Gamlatider&gamlabilder


 här är lite bilder, det var verkligen längesedan!


Inlägg.

Hej bloggen, inget viktigt inlägg egentligen men har nyss gjort "negerbollar" till Måns
kalas i eftermiddag, har också kollat på gamla bilder som jag lägger ut sen!
PUSS.
¨


Sommaren 08, det var tider de. Hihihihihihi'

Grattis Lillebror!

Idag fyller min älskade bror, 5år!
 Grattis jag älskar dig.



Vinnare av let's Dance 2010

Mattias Andreasson vinnare av lets Dance 2010!
Glömde skriva det ifredags!(a)

30/3

Snart april, tiden går himlans fort nu för tiden har jag märkt. I Söndags hade vi match mot falköping, och serien närmar sig sitt slut sådet var en spännande match. ;) Men det blev femton lika, som var bra att vi inte förlora. Och idag ska jag baka eftersom måns fyller fem imorgon! &Då blir det kalas. Ikväll är det handbollsträning, och imorgon fotboll. Och nu är det PÅSK LOV! Det är mycket skönt. Så nu ska jag spela på facebook, hhihi. Kul...
PUSS.

tjoho

Snyggare får man leta efter!(L)

våren påväääääg.

rubriken säger allt.

Nu ska jag kika, johanfalk!
PUSS.

Ingen vinnare!



Detta var bilden som ingen klurade ut, nästan gång om det blir nått får ni en lättare!

innebandyturnering. yeah!

Innebandyturnering idag! Även om vi inte vann så var det otroligt kul, speciellt när vi var med åtttta c! ;) Jag gav verkligen allt för att slå 8a, dom är lite ja.... ni vet! Ikväll är det handbollsträning, för vi har match imorgon! Mot HKLINNE! så tagga nu, hihi! Vi kan inte vinna serien tror jag eftersom att Karlsborg har gjort mer måk men, så här bra som det gått denna säsongen så, nöjd! Idag innan turneringen hade jag gitarr, engelska och hemkunskap! Det var riktigt bra, det gillas. På fredag är det fritidsgården, med bowling. Det blir lika mysigt som alltid. Hr kommer en text jag skrivy som en slut på inlägget, puss.




it is dark, but I see you anyway. Should I look in another direction or courage to go forward? But I hear a voice when I'm going to walk up to you. A woman screams as the voice loses tons. A man's voice I hear, what has happened? But I dare not put me in. I try to run a bit forward, but still continues her voice against me. But I imagine ... When I take a few steps will thunder up and the rain pouring down on me. So even if I'm wet, hears voices, I know that you are at me anytime. I continued onto the street, a bird chirping dies after wind gust. But the rain pours, more and more I think about it. Petals of flowers filled with water and bend as they would wither. A text in my head tells me that I am strong and I can handle everything I want!


hihi,poet.

Tävling

TÄVLINGSDAGS. Alla ska vara med dennagången, man får chansa 2gånger. Ni ska gissa
vad som är på bilden!
Vinnaren pressenteras på bloggen på måndag eller tisdag! ;-)'




Börja gissa på! ;-)


19/3

Hej bloggen! Förlåt för en dålig uppdatering, men har varit i sälen! :) Det bästa som hänt på länge måste jag säga, älska! Har aldrig haft så mycket kul på en helg.

Lördag: Vi åkte 07:00 från Hjo och stannande i Filipstad! Vi var framme och åkte till Sälen (Lindvallen). Sedan åkte vi till Transtad där vi bodde! Jätte mysigt.

Söndag: Vi åkte skidor hela dagen, och måste påpeka att jag åker röd och blå backe för att inte varit i sälen förut! Tola & Hanna åkte svart backe, haha. Läskigt! Sedan bastu och lite tävlingar. Och alla minglade runt.

Måndag: Började mitt i natten då Anton och Jimmy kom till oss som de inte fick! ajabajaaaaa. De la cola i Hanna Nilssons  ansikte och tandkräm i Sophiees ansikte! ;) Hahaha! Kul. Åka skidor på dagen , mc donalds i 3 gånger, lite trött på det nu. På kvällen sång och tävlingar!

Tisdag: Åker från vårat fina liv i Dalarna... :( Kommer sakna det otroligt mycket, som alla gör troligen gör..
(L)

Allt var bäst.
PUSS

Packar...

Just nu packar jag inför sälen, åker imorgon med konfan! Så jag kommer inte blogga på 4 dagar. Men bilder kommer när jag kommer hem, puss!

Diskning

Ni ser rubriken, har somsagt diskat i över en timme, så nu ska jag kolla på en film nu när dte är studiedag. Senare ska jag till kss, till en ortoped och en logoped.Sen ikväll är det fys. En bra studiedag det! :) Kommer entävling snart!
PUSS.

Tjejkväll med badtunna hos Maria




finns mer bilder, men det var det jag hade att bjuda på! ;)

polkapix

Här är lite bilder från förra lördagen'






















månen

Hej bloggen, här är lite bilder på månen jag tog för några dagar sen'












:)

Praovecka.

Hej blogge, är så arg! Det jag kommer skriva har jag skrivit typ 20 gånger, men det tas bort! Åh! Men den här vekan har jag praoat så här kommer en resume från veckan!

Måndag: Jag praoade alltså på SLA, som var jättekul!;) Mina handledare visade vad jag skulle göra i vekan, och det visade redaktionen! Sen på kvällen var det fys med laget på gymmet!

Tisdag: Jag var vid kundtjänst och jag var med en tjej som hette Emma. Jag fick gå till affärer och hämta assesoarer till en modeshow. Ingen träning, den blev inställd. . Men det blev desperate huose wifes istället;)

Onsdag: Jag var med en somm hette alf, och vi skulle inteljuva en politiker vid namnet Cristina Husmark Pehrson om försäkringkassan och sånt. Det var intressant!

Torsdag: Jag var med en tjej som hette Petra och vi var på skövde stads museum, och efter det fick jag göra en egen artikel, kanske inte blev så bra men jag gjorde mitt bästa! Det var spännande. Sen träning på kvällen!

Fredag: Det blev en lång dag, slutade 4, men det var kul! :) Moster bjöd mig på mat, på gräddhyllan! Jättegott. Sen åkte jag till maria på tjejkväll, med badtunna!Det var skönt;);) också kollade vi på australia en en stund. Idag lördag skulle jag egentligen haft handbollsmatch, men de blev inställt för dom ilaget var sjuka. Så nu ska jag kolla på melodifestivalen! Polkapix bilder kommer som småningom! Imorgon fotbollsträning med! ;)
PUSS

pappa är cool

ett kort inlägg, pappa skjuter  med ksp!
coolt!







lägger in bilder på polkapx till helgen!
RSS 2.0