Tävling hos Foki

Jag är med och tävlar hos foki, välj din atre favorit tröjor och dem kan bli dina om du skriver lite varför  du vill ha , dem! ;)

1. Jr Love Yoshi Nintendo t-shirt

En fiiiin yoshi tröja , svart och sjukt söt eller fin somsagt. Den är cool också, den skulle jag vilja ha¨'
Och den finns i alla storlekar, den är snygg! :D

2. Black Washed N. American Tour Rolling Stones By Junk Food
En skit snygg Roling stones tröja, som passar till tights,byxor eller var som? =) Den är fräsch cool och den passar nör som, somsagt.




3.
En vit tröja med tryck som passar också till, allt det är de som är bra med dessa tröjor!:) De är coola och de passar alla! Fin "mupp" tröja alltså!

Gå med och tävla på, www.phoenixtshirt.com också kan du gå in på www.fokis.se för hon har regler medmera. :)
/// ELLEN

följ,följ&följ!

Följ min blogg med bloglovin

TÄVLING?! :D

Tävlings dags! Då ska ni säga att ni vill vara med i veckans blogg, och imorgon eller på lördag tar jag ut 5 stycken finalister! :D Som ni måste rösta på eller ja, man får rösta 2 gånger p
er blogg. Och alla är välkomna att vara med! :) Så börja
skriv till mig!
& JAG LOVAR, JAG ÄR INTE FARLIG , SKRIV  PÅ!

great with sun bloggers! (L)

Kom hem för en stund sen, tränat lite engelska till provet imorgon. Och igår kollade jag på fotboll,med Robin,sosso,BasSE&jonte! =) Det var kul, läggggeer in bilder imorgon ellerikväll,sen efter skolan idag så var jag på sånglektion, för dte är konsert på torsdag = ELLENÄR LADDAD! :) Ska sjunga this is my life med Anna, det är ju schlager tema! :D HAHA, mysigt! Och på fredag åker jag till liseberg! Det blir superskoj, ska åka allthar jag lovat mig själv! Lägger in ett snabbt inlägg ikvällkanske, och var berädda. DET KOMMER EN TÄVLING NÅN DAG, (:

////ELLEN

vädret är toppen

Rubriken säger nästan allt, även om det är li´te kyligt ute så är det vår! Kom nyss hemfrån skolan, och ska träna engelska sen kolla på fotbollsmatch, great! Är också färdig med souppgiften! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, ÄNTLIGEN! Och igår blev det tyvärr förlust motvaltortp, (dock det värsta jag spelat mot, elaka,spelade fult) = INGET KUL.... Men vad kanman göra? Strunta idet, i veckan så blir det grejer det. Imorgon då det är tisdag, inget speciellt mer än fotboll. På onsdag engelskaprov, torsdag skolaaa, fredag LISEBERG<3 Jag vill dit nu,nu,nu. Det ska bli så kul att jag kommer spricka, eller ah. Det skabli kul som sagt. Och på torsdag är det fotboll också, kom jag på! Lördag vet jag inte'? OCH SÖNDAG KOMMER TOLA,ALBIN,ALMA&EKAN hem.Saknar dom men det är lugnt & skönt i skolan utan dom med, de kommer prata mycket när de kommer hem slår jag vad om. Så det blir en bra vecka detta, På torsdag kommer pappa hem med, näst sista gången, sen den 26 maj smäller det, då åker han! Har inget mer att skriva, tävling kommer snart!
////ELLEN :P

Goodmorning saturday'

Söndag igen.... De är inte så värst roliga men idag är det fotbollsmatch mot valtorp med a-laget, alltså en ny seriepremiär. Det ska bli kul! :D Sen så händer det inte mycketmer idag, ska öva på ett par låtar och engelska för har ett prov på onsdag, typ olika ord medmera.. Sen idag ska jag ha en tävling, gissa alltså vem det är eller en veckans blogg. Mycket mer händer inte idag somsagt, PUSS

good song

Sånt man alrdig glömmer i idol!

´


VINST - YEAH

En seriepremiärs vinst mot källby med 4-1! Alla jobbade skit bra måste jag säga :D Och imorgon är det match mot valtorp hemma med a-laget! TAGGA DÄR MED! Nu ska jag också påminna om att alla är med i idaelfs.blogg.se ' s tävling! Läs mer på hennes sida! Great! :) Och HV är svenska mästare, bättre med dom är djurgården som är kassa, eller? FY FÖR DOM... Men  sen när mamma vaknar ska vi beställa pizza, se you later   then.

SUNSHINE IS THE BEST

SERIEPREMIÄR IDAG KLOCKAN TREEEE MOT KÄLLBY, TAGGA! ;) Och sen ikväll ska jag vara
barnvakt, körslaget (L) godis. Skriver hur dte går i matchen sen, och hvblåååå möter djurgården idag! Sen är
det bara 6 dagar tills liseberg, det ska bli så kul... LÄNGTAR! :D Syns sen,puss

Ny dag, nya tag!

Ny dag, nya tag! Idag/imorse åkte Alma,Tola,Anton&Albin till tyskland och som kommer dit ikväll vid 9 tiden? Och det var tomt i skolan, men 10 det klarar vi?! :) Vanlig skoldag och ikväll är det gårn så jag ska snart åka till Hanna Lundell och sen åker vi ut dit, det ska bli kul! Imorgon är det konfa ochfotbollsmatch mot k'ällby! TAGGA! Dagens outfit har jag ingen bild på men,

en tröja från jc 129:-

converse 699:-

byxor från hm 149:-

medmera! Fösöker att blogga mer och mer och dte går, ikväll tar jag med kameran så bilder lägger jag in
ikväll eller i morgon kväll! PUSS!
//ELLEN

21/4 - FÖRKYLD....

Idag är jag förkyld.... fast jag bara snorar om jag kan uttrycka det så. Idag var det en vanlig dag, men måste bara säga att jag fick vg i går på hemkunskapen, yeah! I ROCK! Och det kändes skönt att fått ett vg i det, jag kämpar på. Idag myser jag ner lite för det är ingen fotbollsträning, den är imorgon i stället och snorar som sagt. Så nu kollar jag på top model 11, det är bra tycker jag!




Lauren brie som är en av mina favoriter, hihi.  Och snart är det konfirmation och bröllop. Är faktiskt riktigt laddad till det, och liseberg som är om 9 dagar! DET BLIR GRYMT. Det är en hiss det, (y). Och fick reda på att på återträffen med konfan den 29: maj ska vi till liseberg, extra nice. Kommer trixa hela eftermiddagen med bloggen så, några mer inlägg innan dagen är slut kommer, kommentarer behövs till en tävling som jag lägger i ikväll!
PUSS, HA DET BÄST

FIXAR & TRIXAR MED BLOGGEN.

LÄS RUBRIKEN & NI FÖRSTÅR VAD JAG MENAR! 

testar!

Nya funktioner! ;)

Blogga på!

Blogga,blogga&blogga! DET ÄR MITT JOBB JUST NU! Idag har jag varit i jönköping med min familj, och de va nice!(a) Jag köpte:

En klänning till min konfirmaton från vila 399:- tror jag?

Strumpor 79:-

Jeans från jc 399:-

En lila randig tröja 129:-

leggings 49,90 :-

hihihi, det var mysigt. Imorgon börjar skolan igen, det blir bra! Igår var det sista matchen med handbollen, vinst såklart & så kul vi hade? det sluta med en 2 plats i serien, & jag älskar aflick! Vi var verkligen bäst och det fira vi på mcdonalds! wihoooo, så nu är det uppehåll i en månad, då är fotboll det första! JAAAAAAAAAAAAA. =) Och för
en stund sen träna jag och pelle till bröllopet, (låtar, vi ska sjunga). Det gick jätte bra det med, så antar att det bättre för varje dag med rösten, men en doktor ska kolla på det ändå, kanske blir operation, icke kul... Men nu ska jag ladda ner låtar till mobilen, puss.
BTW..... 12 DAYS LEFT TO LISEBERG! (L)

yeah

galet glad idag, fick en mobil igår!
Och det är bara 13 days, kvar till liseberg
sista matchen idag,¨
(L)


SÅ SKICKA NUMMER NU! (mp)

ett årsen nu...

IDAG är det ingen vanligdag, det är ett årsen b-94 var i allingsås, <3 Och jag har varit ute med Hugo&Måns
nu, om en stund kommer pappa hem och då ska vi till skövde,för pappa ska köpa en ny mobil. Hhihihi, jag vill ha en ny mobil, min går sönder hela tiden.... Men skriver mer sen,
See you!

ett tag sen.... blogga snart igen....

ville bara säga att jag åker till göteborg om 17 dayysssss, woho!

dålig uppdatering - VÄSTGÖTA NÄSTA!

Tjolahopp blogg, dålig uppdatering förlåt' Matteprovet gick bra, fick tillbaka det i fredags. hihihihi, idag
åker jag,Karin&Linnéá på västgöta i fotboll i falköping, nice!
Igår var det konfa, det måste jag berätta! Vi var på luftgevärsskytte, gick sådääääääär. Sen åt vi på en vägkrog, Maria la salt i påskmust = illa! ;) Sen åkte vi till skövde badet och det var superkul' VERKLIGEN! Med bästafolket också, vildforsen var hemskt men den var cool, tola drukna nästan, ahhahaa. Sen var vi hemma vid fem, körslaget var inte så bra... Team Mojje åkte ut.  Nu ska jag fika!♥

VINST IGÅR

Ännu en vinst, 26-20 mot country. YEAH! Vi är  braaaaa. Om karlsborg
förlorar mot kållandsö & vi vinne mothklinne vinner, vi. (HOPPAS) Snart
föräldramöte på handbollen,sen träning, puss.

RÖSTA PÅ MIG, ÄR DU SNÄLL.

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Happy easter friends.

Andra april - Långfredag....

Jahapp, då var det påsk IGEN! En långfredag är lång, men det kommer bli en ännu längre i år känns det som. Så idag ska jag räkna matte,åka fyrhjuling och koll apå film. Imorgon ska vi äta hos Mormor&Morfar. Skriver mer ikväll..

Träningsdags - SNART!

Tjooooooho. Nu är det snart handbollsträning, sedan får jag njuta av våren hur mycket

jag vill! Det sa bli skönt. =) Idag har jag icnte gjort så mycket, hjälpt mamma&pappa med veden, datorn och åkt

fyrhjuling, hihi. Mycket mer blir det inte. Här kommer några vår bilder, puss.

RSS 2.0