helgens planer gick som på räls! ;)

Här kommer en liten uppdatering från helgen:


fredags: Sista skoldagen och jag,Hanna,Maria,Alma&Viktoria och deras tyskar gick runt i stan och visade njuta och hamnen mm. Sen gick vi till frestelsen och köpte glass, jätte mysigt var det! :) Sen på kvällen hade jag fotbollsträning, gick också bra!

lördags: Det började med en resa till varnhem och kolla på kyrka med konfagruppen&daniels grupp & inklusive tyskar! ;) Sen åkte vi till liseberg♥ det var bäst, & nu har jag lärt känna Selina,Melina,Kiki&Miriam lite bättre! :) Jag,Hanna,Tola,Melina,selina&miriam gick spökhuset och det beryder = aldrig mer! :D Det var hemskt där inne! Fy, blä! Inte igen, och jag fivk med tola&miriam i spinrock! ;) Jättekul, kanondag!

söndag/idag: Inget har hänt idag typ, jag,mamma,hugo,måns var i parken och åt glass,var och lekte med, mysigt.. :) Och imorgo är det skola,
bara 9 dagar kvar, fast bara 6 riktiga skoldagar egentligen! ;) Och tyskarna är väldas trevliga måste jag säga.. Selina må vara blyg men det känns som att vi blir mer pratiga ju mer vi träffar varadra! Och i skolan förden delen har vi räknat färdigt matteboken så det blir film resten av lektionerna! Och jag smålängtar lite efter pappa men det går bra och jag&mamma klarar oss jättebra! Vill också medela att mamma,åsa,jerika,jag ska vara med i ullared, på tv! ;)♥ ASCOOLT JU! 8D Imorgon kanske jag skriver lite till, får se!

PUSS, CIAO.

hihihi, rolig!

gameday

Kom nyss hem ifrån fotbollsmatchen som slutade 3-2 till dom, haha:( Men jag tyckte vi spelade hyfsat bra, fast vi tappa lite i andra menmen, inget att göra åt! Gjorde ett inläg åt jenny som gjorde mål, & linnea gjorde mål med! :) Krossa,nästa gång! Kollade på cabaren idag, den var väl sådääääääääär..... HAHAHAH!
PUSS, FRÅGESTUND TILLS IMORGON OCKSÅ!
ciao.

Mer än okej dag

Jahapp, tisdag igen.... Jag blir seriöst helt veckovild, det var nyss fredag? Memen, sluta klaga det är ju bara 15 dagar kvar till sommarlov! :D Jihooooooo, fast jag kommer sakna att gå i åttan, men nian låter big,big!  Men idag hade jag inge sång eller gitarr lektion för att lärarna höll på med niornas kabaré som har premiär imorgon!:) Det bli kul, så det började med engelska då min klass gör en egen sida om våran "stad". Jag,Pontus&Jerika skriver om frestelsen, en resturang, det är rätt kul, sedan så hade vi hemkunskap! :D Och det börjar bli rätt kul! Idag skulle vi göra fika till dom andra åttorna, och jag & Hanna gjorde muffins med hallon,jordgubbar och blåbär i! Tusan vad gott det var, nästa alla tog av våra MUFFINSAR! hihihi, coolt. Sista teoretiska lektionen var spanska, sen på idrotten så hade vi COP-TEST. Jag förbättra mig med 20 sekunder elller något, vilket betyder att jag är mlöjd, även fast det spörega *ler* Och jag sprang på 9 minuter & 9 sekunder! Claes-ola min idrottslärare var nöjd, han öjd= jag nöjd! Och imorgon så är jag ledig på morgonen för jag ska till tandläkaren i skövde, och hålla på med tänderna! Men det vet knappt vade det ska göra, åh! :@ Imorse åkte pappa dock till Afghanistan och kommer om ett (tag).. Kabaré imorgon!


FRÅGESTUND, SKRIV PÅ!
PUSS!

TÄVLINGSDAGS - KOMMENTARER THANK YOU

  1. Nu är det tävlingsdags! Det är frågestund på bloggen! :) Ni får fråga nästan vad som helst, om bloggen,min vardag,mig eller vad som? Så här går det till!




    Ni frågar någon eller en fråga!

    Man måste ha blogg, (jag kolla ip-adressen)

    (kollar också om jag får elak,dumma kommentarer)

    Sista datumet till man får fråga är på torsdag den 27/5!

    SÅ BÖRJA FRÅGA! :D

En fin dag, men slutade med regn

Dagen började med ett rätt bra väder idag, solsken! :) Det har varit varmt nästan hela dagen, men vid fyra tiden så började regna tyvärr! Åh,hata regn! Men annars har det varit bra! Jag,Tola,Alma och Hanna var ute och fotade p'å rasten för att jag ska ha bilder till mit collage i svenskan,hih! Och imorgon så har jag ingen sång eller hitarr för att mina lärare ska träna för niornas cabaré, den är tydligen jätte dålig. Men vi får se på onsdag för då ska våran klass dit och kolla på den, har förövrigt nästna ingenting mer att skriva än att snart kommer det en frågestund på bloggen!   Så ni får snart förbereda er på massvis med frågor, vill ha jätte mycket, ska försöka svara på nästan allt! :D Kolla gärna dessa blogger med!:)

www.tolajohansson.blogg.se

www.fromdaytodayy.blogg.se

www.hjoalvan.blogg.se

www.emeliiebylander.blogg.se


Och om ni vill bli taggade i ett inlägg, skicka en kommentar!
HEJS!




detta är ifrån lördags då John Norum signera min gitarr! ;)




fina "kråkor" han har..... ;)

........




a old pic on me and my cousin, hihi. Jag är bra på prata engelska, yeah!
LISEBRG PÅ LÖRDAG MED KONFAN! :D

SOMMAR

snacka om att det är sommar? :) Igår skrev jag inte för det var så himla fint väder att jag,Hugo och Måns cyklade till Mullsjön och fika, jättemysigt! Men när vi kom hem så blev det bara mer värme så jag solade, men det slutade med ett vatten krig mot mamma,hugo&måns! Hihih, kulkul... :D Och sen åkte vi till skövde för Joakim fyllde år, soligt hela dagen, sen på kvällen tog jag,Mamma,Måns och Hugo en promendad, sen satte jag mig vid teven och kolla på " remember the Titans". Och somvanligt somnar jag vid teven så jag kollade på den sista delen i morse,  och idag ska jag träna fotboll, för det 'r match på tisdag och onsdag! + att igår träffade jag john Norum och han signera min GITARR! ;) COOLT, JU! 17 days to sommarlov!
PUSS, HEJ!

en nu header, men passar inte....

hejhopp, bilder från rasten!

Här kommer lite bilder från gårdagen då jag,hanna,alma&tola fotade i hamnen med min kamera! ;) Endel är lite konstiga,stå ut för det! Vill också bara säga att jag fick 19/20 på matte provet = GLAD ELLEN!
btw, jag har så många vänner, jag behöver inga som ljuger











TOLA TAR HÄNDERNA VID MIN MUN, JAG ÄR INGEN FJORTIS!;)


En liten bild serie nu då, man ser att alma är längre fram än oss, sn
art får ni se varför! ":)" ahahah



man ser almas fötter, = hon ramla! HAHAHA! :)


jag har inte så långa ben, bara jag som hoppar, hihihi

det finns fler men orkar inte lägga ut det nu, ikväll ska jag åka till
fritidsgården med tola!
PUSS,HEJ!

PLANER FÖR VECKAN!






dagens hiss

Idag , vill jag hissa programmet COUGAR TOWN! Det är ett bra,glatt och bra program med mycket,mycket humor i! Det är mitt nya favorit program, eller nästan! ;)








bilder från picniken med månnson, hihi




INGET FJORTIS ALLS, ÄLSKAR HAN ÄNDÅ!



månsson, när jag skjutsar han på min cykel, söt han är!

avslutning med handbollen, 15 maj!


Amanda Henningsson & Mathilda Petterson, hihi :)



Sandra källvik, posarN! :)




laget , aflick  som kom 2:a i serien!


linda tar imot träningspris av Andreas Cederhom!;)





jag tar imot träningspris av Andreas, hihih.



min,ida&mathildas skor, converse!


ALL STAR TEAM, GOOD

hemma hos tola i fredags (a)


 

hihi, glömt att lägga ut bilder från helgen. Detta är ifrån fredags! :)

ahahah, trött!

Nämner inga namn men är väldigt irriterad på folk som kopierar vad man gör, det är jobbigt & tillslut blir man jätte förbannad, tro mig! Tänk dig själv om alla skulle göra allt du gjorde,man blir galen tillslut, men idag så sluta vi 12:20 idag för att niorna hade orientering, ahah! Det har vi imorgon i skolan, så ska cykla upp dit till högaliden och orientera sen vanlig skoldag på efter midagen! ;) Kom nyss hem ifrån fotbollen, det var kul, vi fysa i slutet, blev rätt trött! Men mycket,mycket skönt efteråt!
nu ska jag kolla på desperate house wifes & cougar town!:)
puss

Picnik med Måns!

Kom nyss hem ifrån mullsjön med måns, jag skjutsa honom på min cykel och vi tog med lite fika och satte oss vid strandkanten! Det va jätte mysigt och bilder kommer ikväll? Eller imorgon när jag orkar! ;) Nu ska vi spela tevespel,hoppa studsmatta och leka!  Haha, jag äslakr min bror! Imorse så städa jag rummet och spelade lite gitarr, det var längesen & ska spela mer nu! :) Det är kul, så hejs svejs!




HIH, BILDEN ÄR FRÅN 2008! 

Dagens fråga

Väder, idag är det super fint& jag som älskar sommaren så!


Vilken är eran favorit årstid egentligen? skriv! I WANT MORE COMMENTS! :D

sälen 2010, 13-16 mars! INGET MAN GLÖMMER! (L)






- saknar't oändligt mycket....
<3 big loveeeeee.

störtskön, haha!

längeseeeeeeeeeeen...

Glömt att uppdatera den "långa" veckan.... Men vi gick bara måndag - ónsdag för det är ledigt! :D Jaaaaa, kul! I måndags var det moppedag och de var väl kul?:) Hihih, jag äger på att åka moppe ju! Sen har det faktiskt  inte hänt så mycket, jobbat engelska och matte topmodel, slappa! Och det blir väl så resten av dagen! Imorgon ska jag på marknad, och om TOLA ser det här smsa mig! <3 På fredag ska jag kanske få mitt knäskydd, (får se det). Men jag behöver dom nu. Sen igår hände en sak men orkar inte ta det nu... Och dte tog lite på mig, är lite jag? Vet inte. Men det kändes men jag står imot smärta jag! Det är match på lördag men jag vet inte hur jag ska göra, match eller avslutning med handbollen... Men vi får se vad jag väljer! Så nu ska jag äta en till glass!
Puss

//ELLEN

vem i din klass?

Vem i din klass....




har längst hår? - Lilly, asfint!



har finast ögon? –  alma


är längst? – Albin,jimmy eller anton



har störst fötter? –  Albin såklart!



är smalast?  -  vet faktiskt inte, karl?


är rikast?  - vet inte:)




 


bor närmast dig? -  Sofie svensson:)

är blondast ?  Tola



är smartast? – no idea


använder mest smink? - hanna nilsson,detklart



är äldst? – Sebastian




är Roligast?
  Alma är rolig:)



är Snyggast- hahah



är Snällast?- de vet vilka det är


är Fjortis/Pj- 
 Ingen överhuvudtaget


har snyggast hår - lilly, fint som bara den
är Coolast? - jag såklart,



DU är utmannad att göra detta test

längesedan, need new update

heeeeeeeeeeeeeeeeeee guys, bad update! :( Det ska ändras, igen! Veckan har gått fort: ..Inte alls så bra faktiskt, i onsdags så fick måns feberkramper och fick åka umbulans.... Men nu mår han bättre, tur det.(L) Och sen åkte jag och Tola på match. Vi mötte Tidaholm och det blev 2-2! Ikväll ska jag till fritidsgården näst sista gången? Sen imorgon smäller det! :D Bröllop,ska sjunga & alma fota!Och på söndag blir jag stor tjej, jag konfirmeras! Allt händer verkligen nu denna helgen känner jag, :) hihihi! Och kolla gärnasnart igen förtävling,men då en fototävling eller något sådant? Syns sen! ;)

PUSS.

VINNARE - EBBA!





Ebba är våran veckans blogg vinnare! :)<333

Stort grattis!

reklam

match idag - ajjemään!

Haahhaha, skriver och säger ajjemään hela tiden, inte kul! tack @ jONATHAN LAITILA FÖR DET! Idag var dte match, förlorade doch med 4-0! ;-( så illa det kan bli, menmen! vi spela bra iallafall!  Och nu är das deutches hemma. Fast det har kompledigt imorgon så ser dom inte förrän tisdag, men dte funkar för mig, glöm inte heller att rösta på veckans blogg! det behöver allt stöd det behöver!:DImorgon har jag handbollsmöte, sen ska jag och Pelle ut och träna till bröllopet, kanon! Bröllop lördag , konfa söndag= kyrkan! Hihi, men ska inte prata mer nu!
Pusss då.... AJJEMÄÄN / DET ÄR JONTES FEL ATT JAG SÄGER DET.
//ellen

DE 5 FINALISTERNA TILL VECKANS BLOGG!

Nu har jag tittat fram det femfinalisterna somär med i veckansblogg! Och de som inte kommer med får försöka rösta på den , den vill!
OCH FÖLJANDE ÄR:


http://avantgardefashion.blogg.se/


http://ebbahellstrom.blogg.se/


http://safiiraa.blogg.se/


http://kyssss.blogg.se/ 


http://camillahart.blogg.se/



MAN HAR 2 RÖSTER PÅ SIG ATT RÖSTA PÅ DEN MAN TYCKER SKA VINNA! MAN MÅSTE HA BLOGG FÖR ATT RÖSTA!


///ELLEN ;)

vårkänslor, ja!

Liseberg, kanon!

Gårdagen var kanon i Göteborg! Kul som bara den! ;) Jag åkte uppskjutet för första gången, höll på att dö! Som tur vä hade  jag bra sällskap! Och vi kom dit vid tolv och åkte hem vi åtta, det var uppehåll till 5, sen börja det regna! Men det var nästan inga där, så det var bra! Jag,Hanna och Jennifer åkte Flumride 9 gånger i rad, och sjöng, alla trodde vi var sjuka!:D Och mitt sällskap somsagt bäst! Nu kommer lite bilder från i måndags då jag kolla på match med Sofie,Jonte,Basse och Robin Åberg!
////ellen
Och glömde skriva att när jag åkte ballder fick jag en movil i huvudet, den gick i 10000000miljoner
bitar, stackars den som tappa den!
Haha, puss.








RSS 2.0